Vauva- ja perheuinti

VAUVAUINTI 

Vauvauintiryhmät ja varapaikat ovat täynnä, joten emme tällä hetkellä ota uusia uimareita keväälle 2022. Emme ota myöskään jonopaikoille uimareita. 

Lahden Kalevan suosittu vauvauinti järjestetään lauantaisin klo 8.00 - 12.00 Saksalan uimahallissa lasten altaassa. Yksi uintiryhmä kestää 30 minuuttia. Ryhmiin on jatkuva ilmoittautuminen ja uusia vauvoja otetaan mukaan aina kun paikkoja vapautuu. Mukaan voi ilmoittautua jo odotusaikana. Ilmoittautuminen ei ole sitova, joten paikan voi peruuttaa maksutta ennen uintien alkua. Suositeltava aloitusikä vauvauintiin on 3-6 kk ja uinti jatkuu 1,5-vuotiaaksi. Vauvauinnin tavoitteena on saada lapset leikkimään ja nauttimaan vedestä. Samalla he oppivat sukeltamaan sekä uimataidon alkeita.

Aika: lauantaisin klo 8.00 - 12.00
Paikka: Saksalan uimahalli
Hinta: 
Lisätietoja: vauvauinti.kaleva(at)gmail.comPERHEUINTI MERITÄHDET

Meritähdet-ryhmää ei järjestetä keväällä 2022

Taaperoiden ja isompien lasten temppukoulu “Meritähdet” järjestetään lauantaisin klo 10.00 - 12.00 Saksalan uimahallissa isossa uima-altaassa. Meritähdet on tarkoitettu 1,5-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille, ja siinä lapsi ui yhdessä vanhemman/muun tutun aikuisen kanssa. 

Aika: 
Paikka: Saksalan uimahalli

Lisätietoja: vauvauinti.kaleva@gmail.com