Vauva- ja perheuinti

VAUVAUINTI 

Syksyn 2022 uintiryhmät ovat täynnä. Lisätietoja kevään 2023 uinneista julkaistaan myöhemmin syksyllä tällä sivulla. Ilmoittautumiset kevään ryhmiin avataan 7.11.2022.

Lahden Kalevan suosittu vauvauinti järjestetään lauantaisin klo 8.00 - 12.00 Saksalan uimahallissa lasten altaassa. Yksi uintiryhmä kestää 30 minuuttia. Suositeltava aloitusikä vauvauintiin on 3-6 kk ja uinti jatkuu 1,5-vuotiaaksi. Vauvauinnin tavoitteena on saada lapset leikkimään ja nauttimaan vedestä. Samalla he oppivat sukeltamaan sekä uimataidon alkeita.

Aika: lauantaisin klo 8.00 - 12.00
Paikka: Saksalan uimahalli
Hinta: 
Lisätietoja: vauvauinti.kaleva(at)gmail.comPERHEUINTI MERITÄHDET

Taaperoiden ja isompien lasten temppukoulu “Meritähdet” -ryhmiä ei päästä aloittamaan alkusyksystä 2022. Pyrimme edelleen järjestelemään asioita siten, että myös Meritähdet-ryhmät pääsisivät aloittamaan mahdollisimman pian.

Taaperoiden ja isompien lasten temppukoulu “Meritähdet” järjestetään lauantaisin Saksalan uimahallissa isossa uima-altaassa. Meritähdet on tarkoitettu 1,5-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille, ja siinä lapsi ui yhdessä vanhemman/muun tutun aikuisen kanssa. 

Aika: 
Paikka: Saksalan uimahalli

Lisätietoja: vauvauinti.kaleva@gmail.com