Liity jäseneksi


Lahden Kalevan jäsenmaksut 2024:

40e/ vuosi yli 18 -vuotiaat (2005 ja aiemmin syntyneet)

20e/ vuosi alle 18 -vuotiaat (2006 tai myöhemmin syntyneet)


Jäseneksi liittyminen onnistuu seuran myClubissa, linkki ilmoittatutumiseen on alapuolella. Jos olet jo maksanut kyseisen vuoden jäsenmaksun, ole yhteydessä toimisto@lahdenkaleva.fi.

Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa ja seuran jäsenenä olet oikeutettu osallistumaan seuran kaikkien jaostojen toimintaan (jaostojen kurssimaksut maksetaan erikseen).


Kannatusjäsen

Seuran kannatusjäseneksi voit liittyä maksamalla haluamasi summan seuran tilille FI66 4108 0011 3805 92. Laitathan viestikenttään tekstin kannatusjäsenmaksu ja oma nimi.


Vapaajäsen

50 vuotta täyttänyt henkilö, joka on ollut seuran jäsenenä vähintään 25 vuotta, voi päästä seuran vapaajäseneksi. Vapaajäsenen ei tarvitse maksaa vuosittaista jäsenmaksua. Myös vapaajäsenten tiedot tarvitaan seuran jäsenrekisteriin, joten ilmoitathan omat henkilötietosi ja jäsenyysvuotesi toimistoon toimisto@lahdenkaleva.fi / 040 415 4499.


Jäsenedut

Kaikilla seuran jäsenillä on käytössään TUL:n laajat jäsenedut, jotka löytyvät täältä. Lisäksi 5-ottelun yhteistyötalli Takkulan Ratsastuskeskus tarjoaa tutustumistunnin tarjoushintaan jäsenilleen. Lisätiedot 5-ottelun sivuilla.

Samalla jäsenmaksulla voit osallistua harrastustoimintaan kaikissa jaostoissa (kurssimaksut maksetaan erikseen). 


MyClub

Lahden Kaleva on siirtynyt käyttämään pääasiassa MyClub-sovellusta jäsentietojen ja ryhmien hallintaan sekä jäsen-, kausi-, kurssi- ja kertamaksujen lähettämiseen. 

Ilmoittautumiset kursseille tapahtuvat myös MyClubin kautta. Pääset niihin myös jaostojen sivujen linkistä. Huomaathan, että ilmoittautuaksesi kurssille tulee sinun olla seuran jäsen. 

Ohjeet myClubin käyttöön löydät täältä. Seuran myClubiin pääset tästä linkistä.