Liikuntaa jo vuodesta 1925

Lahden Kaleva ry. on pitkät perinteet omaava lahtelainen urheiluseura. Seura on perustettu v. 1925. Seuralla on tällä hetkellä viisi aktiivista jaostoa, joissa seuran jäsenet voivat harrastaa liikuntaa valitsemallaan tavalla.

Tulevien vuosien aikana seuran tavoite on panostaa enemmän lasten sekä ns.työikäisten liikuntamahdollisuuksien kehittämiseen. Seura tarkoituksena on tarjota laadukasta ja hyvin organisoitua toimintaa jokaisella jäsenelle .

Seuramme jäsenten omat toiveet otetaan huomioon jo seuran toimintaa suunniteltaessa. Näin tarjontamme vastaa parhaalla mahdolliselle tavalla kysyntää.

Seura toimii Työväen Urheiluliiton TUL ry:n ja liiton asianomaisen piirijärjestön, TUL:n Hämeen piiri ry:n, Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n, sekä yleishyödyllisenä yhdistyksenä että kilpa- ja huippu-urheilun osalta lajiliittojen Suomen NyrkkeilyliittoSuomen UimaliittoSuomen Hiihtoliitto,  Suomen Urheiluliitto, Suomen Salibandyliitto ja Suomen Suunnistusliitto  jäsenenä. Seura jatkaa harrastetoimintaa, nuoriso-, kunto- ja terveysliikuntaa sekä kilpa- ja huippu-urheilun kehittämistä liitoissa ja piirijärjestöissä. Seura ja seuran edustus tulee näkymään ja vaikuttamaan voimakkaasti yhteiskunnassa ja lajiliitoissa.

TOIMINTA

Lahden Kaleva kehittää toimintaansa lisäämällä erilaisten kunto- ja terveysliikunnan sekä kilpaurheilun mahdollisuuksia että nuorisotoiminnan saatavuutta vastaamaan enemmän jäsenistön odotuksia ja toimintaympäristön vaatimuksia.Kesäleirit, jotka ovat toimineet jo viisi vuotta, jatkavat toimintaansa. Seura järjestää useita kansallisia ja kansainvälisiä kilpailutapahtumia sekä harjoittaa liikunnallisia ja huippu-urheiluun tähtäävää nuorison kasvatus-,koulutus- ja valmennustyötä sekä laaja-alaista kuntoliikuntatoimintaa.

TERVETULOA MUKAAN!