Vauva- ja perheuintia Saksalan uimahallissa

 

Vauva- ja perheuinti  lauantaisin Saksalan uimahallissa klo 8:00-12:00. 

Kevätkausi 2019 alkaa 5.1.

Huom! Syyskauden  hinta 150 €, kevät 170 €.. Sisältää seuran jäsenmaksun. Maksu on perhemaksu.

Tällä hetkellä ryhmät ovat täynnä, mutta kannattaa ilmoittautua jonottamaan.

 

  Otamme ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kannattaa ilmoittautua ajoissa, jo ennen kuin vauva on 3 kk.


Suositeltava aloitusikä vauvauintiin on 3-6 kuukautta. Vauvauinti jatkuu 1,5-vuotiaaksi.

Lahden Kaleva on järjestänyt vauvauintia yli 30 vuotta. Ohjaajamme on koulutettuja ja ammattitaitoisia. Vauvauinnissa lapsista tulee veden ystäviä, he oppivat sukeltamaan ja saavat hauskoja kokemuksia vedestä. Samalla he oppivat uimataidon alkeita. Ja ennen kaikkea uiminen on iloista ja hauskaa!

 

"Meritähdet" - perheuinti jatkuu isossa altaassa. Tilaa on uusille! Tervetuloa iloisiin vesileikkeihin!

Taaperoiden temppukoulu eli "Meritähdet" on tarkoitettu on yli 1,5-vuotiaille tai vanhemmille lapsille perheineen. Siellä lapset oppivat uimataidon saavuttamisessa tarpeellisia perustaitoja. Vanhemman mukanaolo välttämätön, koska uidaan isossa altaassa.

Klo 10 ja 10.30  ohjaaja on yleensä altaassa leikittämässä ja antamassa vinkkejä. Mukaan mahtuu perheitä. Uida voi myös klo 8-12 omatoimisesti. Ison altaan maksu 100 € syksy ja j110 €/kevätkausi. Sisältää jäsenmaksun.


Ilmoittautumiset sähköpostitse: vauvauinti.kaleva@gmail.com tai LOMAKKEELLA TÄSTÄ >>

Ilmoittautuessa mainittava lapsen nimi, syntymäaika ja vanhempien yhteystiedot. Ryhmään pääsystä ilmoitetaan, kun paikkoja vapautuu. Mahdolliset kysymykset ja tiedustelut vain s-postilla, ei puhelimella.

 

Lahden Kalevan vauva- ja perheuinti

 

Lahden Kaleva on järjestänyt Saksalan uimahallissa vauvauintia yli 35 vuoden ajan. Vuosittain toiminnassa on ollut mukana alkuaikojen 40 perheestä nykyiseen yli 100 perheeseen. Sadat perheet ovat vuosien mittaan aloittaneet sieltä uintiharrastuksensa ja luoneet pohjan lasten uimataidolle. 
Ja iloinen polskuttelu jatkuu edelleen joka lauantai klo 8-12. Ryhmät vaihtuvat puolen tunnin välein, aamulla aloittavat pienet kolmen kuukauden ikäiset ja viimeisissä ryhmissä polskuttelevat perheryhmät, joissa lapset ovat yli 1-vuotiaita.

Ison altaan taaperoiden temppukoulussa eli "Meritähdissä" klo 10 ja klo 10.30 on ohjaaja neuvomassa vanhempia, leikittämässä ja teettämässä uintitemppuja lapsille. Isossa altaassa yli 1,5-vuotiaat voivat siis jatkaa uimista vanhempien kanssa.

Hallissa voi käydä tutustumassa vauvauintiin. Samalla ohjaajilta voi kysyä lisätietoja. Ryhmiin otetaan vastaan uusia perheitä sitä mukaan kun on tilaa.

Ohjaajilla on pikäaikainen kokemus yli 35 vuoden ajalta. He ovat koulutettuja ja ammattitaitoisia. Vauvauinnin ryhmissä rauhallisessa ilmapiirissä opetetaan vanhemmille oikeat otteet, harjoitellaan eri uintiasentoja, kellumista ja erilaisia sukelluksia. Edetään vauvan iän ja kehityksen huomioiden, leikitään yhdessä, opiskellaan temppuja ja tullaan näin veden ystäväksi. Veden lämpötila pikkualtaassa on 32 astetta.

Vähitellen siirrytään harjoittelemaan varsinaiseen uimiseen tarvittavia taitoja isossa altaassa. Uimataito opitaan sitten jatkoryhmissä.

Pirjo Lehtinen 
Vauvauinnin vastaava ohjaaja.