UINTI

Lahden Kalevan uintijaostossa löytyy tekemistä kaiken ikäisille!

Perheen pienimmät nauttivat vauva- ja perheuinnista, isommat lapset tekniikkarallista ja aikuiset voivat treenata omaa uintitekniikkaansa ammattilaisten opastuksella. Lisäksi Lahden Kaleva jatkaa työtään kilpauimarien valmentamisessa. Seurallamme on vuosikymmenien kokemus niin vauvauinnista kuin kilpauinnistakin ja uintiharrastuksesta ylipäätään. Kaikista ei tule kilpauimareita, eikä se ole tarkoituskaan, vaan tavoitteenamme on, että jokainen saa kokea liikkumisen riemua vedessä ja löytää oman juttunsa.

Alempana lisää toiminnastamme.


VAUVAUINTI 
Lahden Kalevan suosittu vauvauinti järjestetään lauantaisin klo 8.00 - 12.00 Saksalan uimahallissa lasten altaassa. Yksi uintiryhmä kestää 30 minuuttia. Ryhmiin on jatkuva ilmoittautuminen ja uusia vauvoja otetaan mukaan aina kun paikkoja vapautuu. Mukaan voi ilmoittautua jo odotusaikana. Ilmoittautuminen ei ole sitova, joten paikan voi peruuttaa maksutta ennen uintien alkua. Suositeltava aloitusikä vauvauintiin on 3-6 kk ja uinti jatkuu 1,5-vuotiaaksi. Vauvauinnin tavoitteena on saada lapset leikkimään ja nauttimaan vedestä. Samalla he oppivat sukeltamaan sekä uimataidon alkeita.

Aika: lauantaisin klo 8.00 - 12.00
Paikka: Saksalan uimahalli
Hinta: Syyskausi 170€, kevätkausi 190€ (perhehinta)
Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Klikkaa tästä vauvauinnin sivulle

PERHEUINTI MERITÄHDET
Taaperoiden ja isompien lasten temppukoulu “Meritähdet” järjestetään lauantaisin klo 10.00 - 12.00 Saksalan uimahallissa isossa uima-altaassa. Meritähdet on tarkoitettu 1,5-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille, ja siinä lapsi ui yhdessä vanhemman/muun tutun aikuisen kanssa. Uimaan voi tulla erikseen ilmoitettuna aikana (COVID-19 rajoitteet), uintiaika on 40min / perhe. 

Aika: lauantaisin klo 10.00 - 12.00 (40min jaksoissa)
Paikka: Saksalan uimahalli
Hinta: Syyskausi 60€ / 6 kertaa joka toinen viikko (perhehinta)
Lisätietoja: vauvauinti.kaleva@gmail.com

VESI- JA TEKNIIKKARALLI
Lasten harrasteryhmät vesi- ja tekniikkaralli on tarkoitettu eri ikäisille uimataitoisille lapsille. Harrastaa voi kerran, kaksi tai kolme kertaa viikossa. Ryhmässä keskitytään uintitekniikan kehittämiseen, harjoittelutaitoon ja fyysisten ominaisuuksien parantamiseen hauskanpitoa unohtamatta. Ryhmän harjoitteluohjelmaa muokataan uimareiden lähtötason mukaan. Tekniikkarallista seuraava askel on kilpauimarien valmennusryhmä Rollo (9-13v.) tai kilpauintikoulu (7v. ->).

Vesiralli-ryhmä: vaatimuksena on 10m uimataito, ryhmässä vahvistetaan uimataitoa ja harjoitellaan eri uintityylien alkeita leikinomaisin keinoin.

Tekniikkaralli-ryhmä: vaatimuksena on 50m uimataito, ryhmässä harjoitellaan eri uintityylien perusteita sekä startit ja käännökset.

Aika: maanantai klo 17.30-18.30, keskiviikko klo 17.30-18.30 ja lauantai klo 10.00-11.00 & 11.00-12.00.
Paikka: Saksalan uimahalli
Hinta: 1 krt/viikko 120€, 2 krt/viikko 150€. Sisaralennus 20€

Klikkaa tästä vesi- ja tekniikkarallin sivulle

Lisätietoja: uinti.kaleva@gmail.com


AIKUISTEN UINTITEKNIIKKA
Aikuisten uintitekniikka on kaikentasoisille uimareille triathlonisteista aina uimaharrastuksen aloitteleviin sopiva harjoittelumuoto, jossa opetellaan oikeaa uintitekniikkaa käymällä läpi oikeat uintiasennot, hengitystekniikka ja kellunnat.  

Vapaauintikurssi 7x       (UUSI KURSSI ALKAA KUN TILANNE SALLII)
Aika: torstai klo 19.45-20.30
Päivät: 
Paikka: Saksalan uimahalli
Hinta: 120 €

Tiistain uintitekniikkakurssilla käydään läpi eri lajien tekniikoita mm. rinta-, selkä- ja vapaauinnin perusasiat sekä huomioidaan osallistujien henkilökohtaiset toiveet ja tavoitteet. Osallistua voit oman aikataulun mukaan.

Aika: tiistai klo 20.30-21.30 (Kevään aloitus aikaisintaan ti 26.1.)
Paikka: Saksalan uimahalli
Hinta: 5 krt/50€ (eläkeläiset ja seuran kuntouimarit 5€/krt)

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: Klikkaa tästä aikuisten uintitekniikan sivulle.


KILPAUINTI
Kilpauintiryhmä harjoittelee 6x viikossa. Vastaavana valmentajana toimii Kirsi Yrjölä. Harjoitusmäärä suunnitellaan yksilöllisesti iän ja lähtötason mukaan.  Mukaan mahtuu muutama uusi kilpauimari kaudelle 2021, lisätietoja Kirsiltä. 

Rolloryhmä harjoittelee 2-3x viikossa. (9-13v)

Kilpauintikoulu harjoittelee 1 x viikossa - ryhmä starttaa kesällä 2021. (7-11v)

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: Klikkaa tästä kilpauinnnin sivuille

Lisätietoja: kilpauinti.kaleva@gmail.com / Kirsi Yrjölä p. 045 129 8189