UINTI

Lahden Kalevan uintijaostossa löytyy tekemistä kaiken ikäisille!

Perheen pienimmät nauttivat vauva- ja perheuinnista, isommat lapset tekniikkarallista ja aikuiset voivat treenata omaa uintitekniikkaansa ammattilaisten opastuksella. Lisäksi Lahden Kaleva jatkaa työtään kilpauimarien valmentamisessa. Seurallamme on vuosikymmenien kokemus niin vauvauinnista kuin kilpauinnistakin ja uintiharrastuksesta ylipäätään. Kaikista ei tule kilpauimareita, eikä se ole tarkoituskaan, vaan tavoitteenamme on, että jokainen saa kokea liikkumisen riemua vedessä ja löytää oman juttunsa.

Alempana lisää toiminnastamme.


VAUVAUINTI 

Syksyn 2022 uintiryhmät ovat täynnä. Lisätietoja kevään 2023 uinneista julkaistaan myöhemmin syksyllä tällä sivulla. Ilmoittautumiset kevään ryhmiin avataan 7.11.2022.

Lahden Kalevan suosittu vauvauinti järjestetään lauantaisin klo 8.00 - 12.00 Saksalan uimahallissa lasten altaassa. Yksi uintiryhmä kestää 30 minuuttia. Suositeltava aloitusikä vauvauintiin on 3-6 kk ja uinti jatkuu 1,5-vuotiaaksi. Vauvauinnin tavoitteena on saada lapset leikkimään ja nauttimaan vedestä. Samalla he oppivat sukeltamaan sekä uimataidon alkeita.

Aika: lauantaisin klo 8.00 - 12.00
Paikka: Saksalan uimahalli
Hinta:  
Lisätietoja: vauvauinti.kaleva(at)gmail.com tai  Klikkaa tästä vauvauinnin sivulle

PERHEUINTI MERITÄHDET
Taaperoiden ja isompien lasten temppukoulu “Meritähdet” -ryhmiä ei päästä aloittamaan alkusyksystä 2022. Pyrimme edelleen järjestelemään asioita siten, että myös Meritähdet-ryhmät pääsisivät aloittamaan mahdollisimman pian.


VESI- JA TEKNIIKKARALLI
Lasten harrasteryhmät vesi- ja tekniikkaralli on tarkoitettu eri ikäisille uimataitoisille lapsille. Harrastaa voi kerran, kaksi tai kolme kertaa viikossa. Ryhmässä keskitytään uintitekniikan kehittämiseen, harjoittelutaitoon ja fyysisten ominaisuuksien parantamiseen hauskanpitoa unohtamatta. Ryhmän harjoitteluohjelmaa muokataan uimareiden lähtötason mukaan. Tekniikkarallista seuraava askel on kilpauimarien valmennusryhmä Rollo (8-11v.) tai kilpa2 (12-14v.) tai harrasteryhmä Jatkotekniikka. 

-Vesiralli-ryhmä: vaatimuksena on 10m uimataito, ryhmässä vahvistetaan uimataitoa ja harjoitellaan eri uintityylien alkeita leikinomaisin keinoin.

-Tekniikkaralli-ryhmä: vaatimuksena on 50m uimataito, ryhmässä harjoitellaan eri uintityylien perusteita sekä startit ja käännökset.

-JatkoTekniikka-ryhmä: vaatimuksena on 100m uimataito, ryhmässä harjoitellaan eri uintityylien perusteita ja uidaan hieman pidempiä matkoja harrastemielessä.

Aika: maanantai klo 17.30-18.30 (JatkoTekniikka), keskiviikko ja lauantai (vesi- ja tekniikkarallit.
Paikka: Saksalan uimahalli

Klikkaa tästä vesi- ja tekniikkarallin sivulle

Lisätietoja: uinti.kaleva(at)gmail.com


KILPAUINTI

Kilpauinti on uudelleen järjestelyn alla syksyllä 2022

Lisätietoja: kilpauinti.kaleva@gmail.com