UINTI

Lahden Kalevan uintijaostossa löytyy tekemistä kaiken ikäisille!

Kevätkaudelle on tarjolla useita uusia kursseja lapsille ja aikuisille! Kevätkausi on 8.1.-18.5.2024. Mukaan toimintaan voi ilmoittautua myös kesken kauden, mikäli ryhmissä on tilaa ja uudet uimarit ovat erittäin tervetulleita mukaan!

Ilmoittautua voit joko ryhmien sivuilta tai MyClub-sovelluksella. Ilmoittautumisen yhteydessä liitytään samalla Lahden Kalevan jäseneksi vuodelle 2024. Mikäli ilmoittaudut mukaan kesken kauden, kurssin hinta muodostuu jäljellä olevien uintikertojen mukaan.

Läpimurtosäätiön meille myöntämällä avustuksella aiomme tukea vähävaraisia perheitä avustamalla uimakoulumaksuissa. Lasten uimakouluryhmiin kuuluvat vesirallit, tekniikkarallit ja jatkotekniikka -ryhmät. Toiveemme on, ettei lapsen uimataidon oppiminen ja uinnin harrastaminen ole kiinni perheen taloudellisesta tilanteesta. Lasten uimakouluryhmien maksuihin on mahdollisuus taloudellisin perustein hakea avustusta lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse uinti.kaleva@gmail.com. Päätöksestä ilmoitetaan tuen saajille sähköpostitse.

VAUVAUINTI 

Lahden Kalevan suosittu vauvauinti järjestetään lauantaisin klo 8.00 - 12.00 Saksalan uimahallissa lasten altaassa. 
Lisätietoja: vauvauinti.kaleva(at)gmail.com tai  Klikkaa tästä vauvauinnin sivulle

PERHEUINTI MERITÄHDET

Meritähdet uiskentelevat lauantaisin klo 10-12, Saksalan uimahallissa. Klikkaa tästä perheuinnin sivulle.


VESI- JA TEKNIIKKARALLI

Lasten harrasteryhmät vesi- ja tekniikkaralli on tarkoitettu eri ikäisille uimataitoisille lapsille. Vesi- ja teknikkaralliryhmät Saksalan uimahallissa maanantaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin.  Klikkaa tästä vesi- ja tekniikkarallin sivulle  


HARRASTERYHMÄ JATKOTEKNIIKKA

Harrasteryhmä jatkotekniikka ui maanantaisin.  Klikkaa tästä harrasteryhmän sivuille.

Lisätietoja: uinti.kaleva(at)gmail.com tai   


KILPAUINTI

Kilpauinti harjoittelee neljä kertaa viikossa Saksalan uimahallissa.

Lisätietoja:  kilpauinti.kaleva@gmail.com tai Klikkaa tästä kilpauinnin sivulle


UIMAKERHO PÄRSKEET

Maksuton uimakerho on suunnattu 8-12 -vuotiaille heikkouimataitoisille uimareillle. Uimataito n. 5-20 m. Klikkaa tästä uimakerhon sivuille.


AIKUISTEN UINTIRYHMÄT

Lahden Kalevassa harjoitellaan aikuisten uintitekniikkaa ja uidaan mukavan väljästi tiistain seuravuorolla. Kurkkaa lisää  Aikuisten kuntouinti ja uintitekniikka | Lahden Kaleva

Lisäksi keväällä on tarjolla viiden kerran vapaauintikursseja.