UINTI

Lahden Kalevan uintijaostossa löytyy tekemistä kaiken ikäisille!

Perheen pienimmät nauttivat vauva- ja perheuinnista, isommat lapset tekniikkarallista ja aikuiset voivat treenata omaa uintitekniikkaansa ammattilaisten opastuksella. Lisäksi Lahden Kaleva jatkaa työtään kilpauimarien valmentamisessa. Seurallamme on vuosikymmenien kokemus niin vauvauinnista kuin kilpauinnistakin ja uintiharrastuksesta ylipäätään. Kaikista ei tule kilpauimareita, eikä se ole tarkoituskaan, vaan tavoitteenamme on, että jokainen saa kokea liikkumisen riemua vedessä ja löytää oman juttunsa.

Alempana lisää toiminnastamme.


VAUVAUINTI 

**Vauvauintiryhmät ovat täynnä keväälle 2022, joten emme ota uusia vauvoja mukaan tällä hetkellä, emme myöskään ota uusia jonopaikoille. ** 

Lahden Kalevan suosittu vauvauinti järjestetään lauantaisin klo 8.00 - 12.00 Saksalan uimahallissa lasten altaassa. Yksi uintiryhmä kestää 30 minuuttia. Ryhmiin on jatkuva ilmoittautuminen ja uusia vauvoja otetaan mukaan aina kun paikkoja vapautuu. Mukaan voi ilmoittautua jo odotusaikana. Ilmoittautuminen ei ole sitova, joten paikan voi peruuttaa maksutta ennen uintien alkua. Suositeltava aloitusikä vauvauintiin on 3-6 kk ja uinti jatkuu 1,5-vuotiaaksi. Vauvauinnin tavoitteena on saada lapset leikkimään ja nauttimaan vedestä. Samalla he oppivat sukeltamaan sekä uimataidon alkeita.

Aika: lauantaisin klo 8.00 - 12.00
Paikka: Saksalan uimahalli
Hinta:  
Lisätietoja: vauvauinti.kaleva(at)gmail.com tai  Klikkaa tästä vauvauinnin sivulle

PERHEUINTI MERITÄHDET
Taaperoiden ja isompien lasten temppukoulu “Meritähdet” on toistaiseksi tauolla COVID-tilanteesta johtuen. 


VESI- JA TEKNIIKKARALLI
Lasten harrasteryhmät vesi- ja tekniikkaralli on tarkoitettu eri ikäisille uimataitoisille lapsille. Harrastaa voi kerran, kaksi tai kolme kertaa viikossa. Ryhmässä keskitytään uintitekniikan kehittämiseen, harjoittelutaitoon ja fyysisten ominaisuuksien parantamiseen hauskanpitoa unohtamatta. Ryhmän harjoitteluohjelmaa muokataan uimareiden lähtötason mukaan. Tekniikkarallista seuraava askel on kilpauimarien valmennusryhmä Rollo (8-11v.) tai kilpa2 (12-14v.) tai harrasteryhmä Jatkotekniikka. 

-Vesiralli-ryhmä: vaatimuksena on 10m uimataito, ryhmässä vahvistetaan uimataitoa ja harjoitellaan eri uintityylien alkeita leikinomaisin keinoin.

-Tekniikkaralli-ryhmä: vaatimuksena on 50m uimataito, ryhmässä harjoitellaan eri uintityylien perusteita sekä startit ja käännökset.

-JatkoTekniikka-ryhmä: vaatimuksena on 100m uimataito, ryhmässä harjoitellaan eri uintityylien perusteita ja uidaan hieman pidempiä matkoja harrastemielessä.

Aika: maanantai klo 17.30-18.30 (JatkoTekniikka), keskiviikko ja lauantai (vesi- ja tekniikkarallit.
Paikka: Saksalan uimahalli

Klikkaa tästä vesi- ja tekniikkarallin sivulle

Lisätietoja: uinti.kaleva(at)gmail.com


KILPAUINTI

-Kilpa2 harjoittelee 4-5x viikossa. (11-16v.)

-Rolloryhmä harjoittelee 2-3x viikossa. (8-11v)

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: Klikkaa tästä kilpauinnnin sivuille

Lisätietoja: kilpauinti.kaleva@gmail.com 

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠