Ilmoittautumisohjeet

 

KURSSEILLE ILMOITTAUTUMINEN

Kursseille ilmoittaudutaan myClub -jäsenpalvelun kautta. Ennen varsinaista kurssille ilmoittautumista ilmoittaudutaan Lahden Kaleva ry:n jäseneksi. Vauva- ja perheuinteihin sekä lasten uimakouluryhmiin ilmoittaudutaan lapsen tiedoilla eli lapselle luodaan myClub jäsentili.

Jäsenmaksu on 20 e/alle 18-vuotiaat ja 40 e/ 18-vuotta täyttäneet. Vuonna 2024 aikuisten jäsenmaksun maksavat 2005 syntyneet ja sitä vanhemmat. Jäsenmaksu on voimassa tammikuusta joulukuuhun. Samalla jäsenmaksulla liityt koko seuran jäseneksi ja voit ilmoittautua myös muiden jaostojen toimintaan.

Jäsenmaksu tulee maksettavaksi ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssimaksu lähetetään laskuna myClubin kautta elokuussa.

 

OIKEAN KURSSIN VALITSEMINEN

Tutustuthan huolellisesti kurssikuvauksiin oikean ryhmän löytämiseksi. Uimarin polku näyttää kaikki lasten uintikurssit ikäryhmittäin ja jokaisen kurssin tiedoissa on tarkempi kuvaus uimataitovaatimuksesta. Ikäsuositus on viitteellinen, uimataito on tärkeämpi oikean ryhmän valitsemisessa.

Tekniikkaryhmässä, jatkotekniikassa ja harrasteryhmässä on mahdollisuus valita harjoitteleminen kerran tai kaksi kertaa viikossa. Valitsethan myös näissä ilmoittautumisen yhteydessä oikean ryhmän sen mukaan, montako kertaa viikossa on tarkoitus osallistua.

 

KURSSIN VAIHTAMINEN

Mikäli olette ilmoittautuneet väärälle kurssille, kurssin voi vaihtaa toiseen kurssiin, mikäli halutulla kurssilla on tilaa. Mikäli ilmoittautunut haluaa keskeyttää kurssin, emme palauta kurssimaksua, vaan pyrimme löytämään osallistujalle paremmin soveltuvan ryhmän. Tutustuthan etukäteen kurssien vaatimuksiin ja sisältöön.

Kurssin ohjaajalla on mahdollisuus myös suositella vaihtoa toiseen ryhmään, mikäli uimarin taitotaso ei ole ryhmään riittävä tai uimari pärjäisi hyvin edistyneemmässä ryhmässä. 

 

JONOTTAMINEN

MyClubissa ilmoittautuessasi kurssin ollessa täynnä, pystyt ilmoittautumaan varasijalle. Mahdollisten peruutusten tai lisäpaikkojen myötä paikkaa tarjotaan järjestyksessä varasijoilla oleville.

 

HINNASTO

Kurssien hinta muodostuu uintikertojen mukaan. Kurssin hinta on näkyvissä myClub -jäsenpalvelussa kurssin tiedoissa sekä nettisivujen Hinnasto -välilehdellä. Kesken kauden mukaan ilmoittautuneille hinta muodostuu jäljellä olevien uintikertojen mukaan. 
 

SISARUSALENNUS

Lahden Kalevan uintijaostossa on käytössä sisarusalennus, johon sisältyy myös seuran muissa jaostoissa harrastavat perheenjäsenet. Jos uimarilla on perheenjäseniä Lahden Kalevan jäseninä, merkitään ilmoittautumisen yhteydessä lisäkenttään asiasta tieto (jaosto/nimi) niin annamme uintijaostossa -20 € alennusta toiselle saman perheen jäsenelle, -40 € alennuksen kolmannelle ja -60 € alennuksen neljännelle. Tämä muokataan laskuusi ilmoituksesi ja todennettujen jäsenyyksien perusteella. 

 

LISÄTIETOJA:

Mikäli tarvitset apua myClubin käyttöön liittyen, voit ottaa yhteyttä seuran toimistoon toimisto@lahdenkaleva.fi / 040 415 4499.

Oikean kurssin valitsemiseen saat apua uimaopettajalta seurakehittajalaka@gmail.com / 050 375 2981.

Lisätietoja voit kysellä myös vauvauinti.kaleva@gmail.com tai uinti.kaleva@gmail.com