Vesi- ja Tekniikkarallit

Syksyn 2023 ryhmiin ilmoittautumiset on avattu MyClub-sovelluksessa. ilmoitautumissivuille pääset alla olevista linkeistä. 

VESI- JA TEKNIIKKARALLI
Lasten harrasteryhmät vesi- ja tekniikkaralli on tarkoitettu eri ikäisille ja -tasoisille uimataitoisille lapsille.  Ryhmissä keskitytään uintitekniikan kehittämiseen, harjoittelutaitoon ja fyysisten ominaisuuksien parantamiseen hauskanpitoa unohtamatta. Ryhmien harjoitteluohjelmaa muokataan uimareiden lähtötason mukaan. 

Uintiryhmät alkavat ja päättyvät allasalueella. Uintiaika altaassa 45 min vesiralli ja 55 min tekniikkaralli. Lapset toimivat pesu -ja pukutiloissa joko itsenäisesti tai oman aikuisen avustuksella.


Vesirallin alkeet -ryhmä totuttelee uimaan ison altaan matalassa päässä. Olemista vedessä harjoitellaan leikkien ja pienten kisailujen kera kahden valmentajan. Ryhmä sopii myös vettä arasteleville lapsille.

Harjoitusaika on Saksalan uimahallissa  keskiviikkoisin  17:45 - 18:30 alkaen 6.9.2023


Vesiralli-ryhmä: vaatimuksena on 10m uimataito omalla tyylillä. Ryhmässä vahvistetaan uimataitoa ja harjoitellaan eri uintityylien alkeita leikinomaisin keinoin isossa altaassa. Tarkoitettu noin 5-8 -vuotiaille lapsille.

Harjoitusaika on Saksalan uimahallissa keskiviikkoisin tai lauantaisin alkaen 2.9.2023. Tarkemmat ajat katso ryhmän nimestä.


Tekniikkaralli-ryhmä: vaatimuksena on 50m uimataito omalla tyylillä. Ryhmässä harjoitellaan kattavasti eri uintityylien perusteet, potkut ja käsivedot sekä startit ja käännökset, leikkimielisen kisailun kera. Tarkoitettu noin 8-11 -vuotiaille, taitotasosta riippuen.

Harjoitusaika on Saksalan uimahallissa keskiviikkoisin tai lauantaisin alkaen 2.9.2023. Tarkemmat ajat katso ryhmän nimestä.


JatkoTekniikka-ryhmä: vaatimuksena on 100m uimataito. Ryhmässä harjoitellaan eri uintityylejä kokonaisvaltaisesti ja uidaan jo hieman pidempiä matkoja harrastemielessä ja kuntoa kasvattaen. Käytämme harjoittelussa myös erilaisia uintivälineistöä (pullarit, lättärit, snorkkeli jne.). Ryhmä on tarkoitettu yli 10-vuotiaille, jotka ovat jo uineet tekniikkaralli-ryhmässä ja uintilajien perusteet on hallussa.

Harjoitusaika on Saksalan uimahallissa maanantaisin klo 17:30-18:30 alkaen 4.9.2023.