Vesi- ja Tekniikkarallit

VESI- JA TEKNIIKKARALLI
Lasten harrasteryhmät vesi- ja tekniikkaralli on tarkoitettu eri ikäisille uimataitoisille lapsille. Harrastaa voi kerran tai kaksi kertaa viikossa. Ryhmässä keskitytään uintitekniikan kehittämiseen, harjoittelutaitoon ja fyysisten ominaisuuksien parantamiseen hauskanpitoa unohtamatta. Ryhmän harjoitteluohjelmaa muokataan uimareiden lähtötason mukaan. Tekniikkarallista seuraava askel on kilpauinti- tai harrasteryhmä; Rollo (8-11v.), Kilpa2  (12v. ->) tai harrasteryhmä JatkoTekniikka.

Vesiralli-ryhmä: vaatimuksena on 10m uimataito, ryhmässä vahvistetaan uimataitoa ja harjoitellaan eri uintityylien alkeita leikinomaisin keinoin.

Tekniikkaralli-ryhmä: vaatimuksena on 50m uimataito, ryhmässä harjoitellaan eri uintityylien perusteita sekä startit ja käännökset.

JatkoTekniikka-ryhmä: vaatimuksena on 100m uimataito, ryhmässä harjoitellaan eri uintityylien perusteita ja uidaan jo hieman pidempiä matkoja harrastemielessä. Ryhmä on tarkoitettu yli 11-vuotiaille.


SYKSY 2022 VESIRALLI:

Uimataitovaatimus on 10m. Opetus tapahtuu isossa altaassa.

Vesirallin tavoitteena on kehittää lasta monipuoliseksi vedessä liikkujaksi ja hyväksi kellujaksi sekä alkeisuintien taitajaksi sukelluksia ja leikkejä unohtamatta.  

Paikka: Saksalan uimahalli
Uintiaika: maanantai klo 17.30-18.15, keskiviikko klo 17.45 - 18.30 & lauantaisin klo 10-10.45  (uintiaika 40min)
Kausi alkaa: 22.8.2022  (vk34)

Kurssin hinta: 135€ 1 x viikossa (sisarusalennus -20€), hinta sisältää uimahallin sisäänpääsymaksun ja Lahden Kalevan jäsenmaksun.

Ilmoittautuminen Vesiralliin:

laka.myclub.fi  -> Sivun alalaidassa "Katso avoimet ilmoittautumiset" -painike, jonka kautta pääset ilmoittautumaan ryhmiin

Voit myös ilmoittautua jonoon. Mikäli jonoon kertyy lapsia uuden ryhmän verran (min. >5), on mahdollista aloittaa uusi ryhmä syyskuussa, kun löydämme ryhmälle vetäjän. 


_____SYKSY 2022 TEKNIIKKARALLI:

Uimataitovaatimus on 50m. Opetus tapahtuu isossa altaassa.

Tekniikkarallissa harjoitellaan lajitekniikoita (perhosuinti, selkäuinti, rintauinti ja vapaauinti) sekä leikitään pienten kisailujen ja muiden vesiseikkailuiden muodossa. Tekniikkarallissa opetellaan myös kehon lämmittely monipuolisilla ohjaajan näyttämillä liikkeillä ennen altaaseen menoa.

Paikka: Saksalan uimahalli
Uintiaika: keskiviikko klo 16.30 - 17.25 ja lauantai klo 11-11.55 (uintiaika 50min)
Kausi alkaa: 24.8.2022  (vk34)

Kurssin hinta: Kausimaksu on 140€ 1x viikossa (sisarusalennus -20€) hinta sisältää uimahallin sisäänpääsymaksun ja Lahden Kalevan jäsenmaksun.

Ilmoittautuminen Tekniikkaralliin:

laka.myclub.fi  -> Sivun alalaidassa "Katso avoimet ilmoittautumiset" -painike, jonka kautta pääset ilmoittautumaan ryhmiin

Voit myös ilmoittautua jonoon. Mikäli jonoon kertyy lapsia uuden ryhmän verran (min. >5), on mahdollista aloittaa uusi ryhmä syyskuussa, kun löydämme ryhmälle vetäjän. 


_______


SYKSYN 2022 JATKOTEKNIIKKA:

Ryhmä on tarkoitettu yli 11-vuotiaille. Uimataitovaatimus 100m yhtäjaksoista uintia. Opetus tapahtuu isossa altaassa.

Jatkotekniikka mahdollistaa uintiharrastuksen ilman kilpailullista tavoitetta. Tavoitteena on ylläpitää ja kehittää edelleen saavutettua uintitekniikkaa ja nauttia vesiliikunnasta.

Paikka: Saksalan uimahalli
Uintiaika: maanantai klo 17.30 - 18.30 (uintiaika 60min)

Kurssin hinta: Kausimaksu on 150€ (sisarusalennus -20€) hinta sisältää uimahallin sisäänpääsymaksun ja Lahden Kalevan jäsenmaksun. 

Ilmoittautuminen Jatkotekniikkaan:

laka.myclub.fi  -> Sivun alalaidassa "Katso avoimet ilmoittautumiset" -painike, jonka kautta pääset ilmoittautumaan tämän hetkisiin ryhmiin.______________________

Lisätietoja: uinti.kaleva@gmail.com