Aikuisten kuntouinti ja uintitekniikka


Aikuisten uintitekniikka Saksalan uimahallissa 

Aikuisten uintitekniikkakurssi on kaikentasoisille uimareille triathlonisteista aina uimaharrastuksen aloitteleviin sopiva harjoittelumuoto, jossa opetellaan oikeaa uintitekniikkaa käymällä läpi oikeat uintiasennot, hengitystekniikka ja kellunnat. Kurssilla käydään läpi mm. rinta-, selkä- ja vapaauinnin perusasiat sekä huomioidaan osallistujien henkilökohtaiset toiveet ja tavoitteet. Osallistua voit oman aikataulun mukaan, eli treenikertojen ei tarvitse olla peräkkäisillä viikoilla.

Voit uida itsenäisesti tai osallistua opetukseen, päätät paikan päällä miten haluat toimia. Uintitekniikan opetus on rakennettu niin, että joka kerta käydään läpi eri lajien tekniikoita.


Seuran kuntouinti 

Uintivuorolla on koko halli käytössä seuralle ja voit uida omassa tahdissa tai tehdä ohjaajan suunnitteleman harjoituksen. Osallistua voit oman aikataulun mukaan, eli treenikertojen ei tarvitse olla peräkkäisillä viikoilla. Ohjaajalta saat halutessasi neuvoja uintitekniikkaan + voi kysyä ohjausta (erikseen sovittuna) myös vesipelkoisille. Uintivuorolla käytössäsi on erilaisia uintitekniikkaa kehittäviä varusteita, kuten lättärit, pullareita ja lauta.


Syksyn 2023 kurssit on julkaistu MyClubissa. Ilmoittautumaan pääset myös alla olevista linkeistä.