Aikuisten uintitekniikka

 

 

OPI UIMAAN OIKEIN JA TURVALLISESTI!

Aikuisten uinnit   tiistaisin  klo 20.30-21.30 Saksalassa.  Syyskausi alkaa 20.8.2019.

  Tervetuloa mukaan!

Mukaan voi tulla  myös kesken kauden. Otamme huomioon yksilölliset toiveet, esim. uintilajeista. Sopii myös triathlonisteille. Tunneille voi osallistua joustavasti sillon kun itselle sopii.
 

Opetamme oikean uintitekniikan, ohjaamme kuntouimareita ja annamme myös jatko-opetusta jo kurssin käyneille.

Kurssimaksu 50€/5kertaa. Eläkeläiset ja kuntouimarit 5€/kerta.

Vesiliikunnan alueella on viime vuosina tapahtunut voimakasta kehittymistä. Uudet liikuntamuodot, kuten hydrobic, erilaiset vesivoimistelut ja vesijuoksu, ovat saaneet runsaasti harrastajia ja uusia uimahallien käyttäjiä. Jokainen valitsee lajinsa omien mieltymyksiensä mukaan ja jokaisella lajilla on omat etunsa ja vahvuutensa. Hyvää uimataitoa ne eivät kuitenkaan korvaa.

Useimmat suomalaiset osaavat uida, jos mittapuuna on pulahtaminen kesämökin saunalaiturilta veteen. Mutta riittävätkö taidot, jos joudumme yllättäen veden varaan kaukana rannasta tai haluaisimme kohentaa kuntoamme uimalla? Myös monille iän tai jonkun muun rajoittavan syyn takia on vesi lähes ainoa elementti, jossa kuntoa ylläpitävä liikunta on mahdollista.
Monipuolinen uimataito ja oikea uintitekniikka tekevät liikkumisesta vedessä monin verroin hauskempaa ja palkitsevampaa.


Opa ja Pirjo Lehtinen


Ilmoittaudun aikuisten / kuntoilijoiden uinteihin
Saksalan halli tiistaisin 20:30-21:30
.  Laskutus useampi käynti kerrallaan.

Voit ilmoittautua mukaan myös paikan päällä hallisssa.

 

Noudatamme henkilötietojen käsittelyssa vaadittuja asetuksia>>

 

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.