UINTI

Lahden Kalevan uintijaostossa löytyy tekemistä kaiken ikäisille!

Perheen pienimmät nauttivat vauva- ja perheuinnista, isommat lapset tekniikkarallista ja aikuiset voivat treenata omaa uintitekniikkaansa ammattilaisten opastuksella. Lisäksi Lahden Kaleva jatkaa työtään kilpauimarien valmentamisessa. Seurallamme on vuosikymmenien kokemus niin vauvauinnista kuin kilpauinnistakin ja uintiharrastuksesta ylipäätään. Kaikista ei tule kilpauimareita, eikä se ole tarkoituskaan, vaan tavoitteenamme on, että jokainen saa kokea liikkumisen riemua vedessä ja löytää oman juttunsa.

VAUVAUINTI 
Lahden Kalevan suosittu vauvauinti järjestetään lauantaisin klo 8.00 - 12.00 Saksalan uimahallissa lasten altaassa. Ryhmät ovat usein täysiä, joten jonottamaan kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin. Suositeltava aloitusikä vauvauintiin on 3-6 kk ja uinti jatkuu 1,5-vuotiaaksi. Vauvauinnin tavoitteena on saada lapset leikkimään ja nauttimaan vedestä. Samalla he oppivat sukeltamaan sekä uimataidon alkeita.

Aika: lauantaisin klo 8.00 - 12.00
Paikka: Saksalan uimahalli
Hinta: Syyskausi 160€, kevätkausi 180€ (perhehinta)
Lisätietoja: vauvauinti.kaleva(at)gmail.com

PERHEUINTI MERITÄHDET
Taaperoiden ja isompien lasten temppukoulu “Meritähdet” järjestetään lauantaisin klo 8.00 - 12.00 Saksalan uimahallissa isossa uima-altaassa. Meritähdet on tarkoitettu 1,5-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille, ja siinä lapsi ui yhdessä vanhemman/muun tutun aikuisen kanssa. Uimaan voi tulla oman rytmin mukaisesti omatoimisesti klo 8.00 - 12.00. Klo 10.00 ja 10.30 altaassa on mukana ohjaaja leikittämässä ja antamassa vinkkejä. Kalevan uimalelut ovat lasten käytössä  koko aamupäivän.

Aika: lauantaisin klo 8.00 - 12.00
Paikka: Saksalan uimahalli
Hinta: Syyskausi 100€, kevätkausi 110€ (perhehinta)
Lisätietoja: vauvauinti.kaleva@gmail.com

TEKNIIKKARALLI
Lasten harrasteryhmä tekniikkaralli on tarkoitettu yli 6-vuotiaille uimataitoisille lapsille. Harrastaa voi kerran, kaksi tai kolme kertaa viikossa. Ryhmässä keskitytään uintitekniikan kehittämiseen, harjoittelutaitoon ja fyysisten ominaisuuksien parantamiseen hauskanpitoa unohtamatta. Ryhmän harjoitteluohjelmaa muokataan uimareiden lähtötason mukaan. Tekniikkarallista seuraava askel on kilpauimarien valmennusryhmä.

Aika: maanantai klo 17.30-18.30, keskiviikko klo 17.30-18.30 ja lauantai klo 10.00-11.00.
Paikka: Saksalan uimahalli
Hinta: 1 krt/viikko 100€, 2 krt/viikko 140€ ja 3 krt/viikko 160€. Sisaralennus 20€
Lisätietoja: uinti.kaleva@gmail.com


AIKUISTEN UINTITEKNIIKKA
Aikuisten uintitekniikka on kaikentasoisille uimareille triathlonisteista aina uimaharrastuksen aloitteleviin sopiva harjoittelumuoto, jossa opetellaan oikeaa uintitekniikkaa käymällä läpi oikeat uintiasennot, hengitystekniikka ja kellunnat. Kurssilla käydään läpi mm. rinta-, selkä- ja vapaauinnin perusasiat sekä huomioidaan osallistujien henkilökohtaiset toiveet ja tavoitteet. Osallistua voit oman aikataulun mukaan, eli treenikertojen ei tarvitse olla peräkkäisillä viikoilla, vaan opetus on rakennettu niin, että joka kerta käydään läpi kaikkia tekniikoita.

Aika: tiistai klo 20.30-21.30
Paikka: Saksalan uimahalli
Hinta: 5 krt/50€ (eläkeläiset ja seuran kuntouimarit 5€/krt)
Lisätietoja: uinti.kaleva@gmail.com


KILPAUINTI
Kilpauinti ryhmä harjoittelee 6x vkossa. Vastaavana valmentajana toimii Kirsi Yrjölä. Mukaan mahtuu uusia kilpauimareita, lisätietoja Kirsiltä. 

Harjoitusmäärä suunnitellaan yksilöllisesti iän ja lähtötason mukaan. 

Vkolla 13 alkamassa kilpauintikoulu kilpauinnista kiinnostuneille lapsille/nuorille. 

Lisätietoja: Kirsi Yrjölä LitM, 
valmentaja Liikunnanohjaaja
P. 045 129 8189 
kilpauinti.kaleva@gmail.com