Vesijärvi kierrettiin pyöräilemällä

14.6.2015

Ensimmäinen pysähdys
Ensimmäinen pysähdys
Grilli tauko maalaismaisemissa
Grilli tauko maalaismaisemissa
Kierretty on ja kevyesti kulkee Messilän maessa
Kierretty on ja kevyesti kulkee Messilän maessa

Kuntojaoston järjestämä pyöräilytapahtuma poljettiin kesäisessä kelissä

Kuluvan vuoden  ensimmäinen todella kesäinen päivä, kriuunasi kuntojaoston perinteisen Veijärven ympäripyöräily tapahtuman hienon  onnistumisen  lauantaina.

Kaiken kuntoisille ja ikäisille tarkoitettu tapahtuma keräsi "fillarointiin  hurahtaneen" mukavan porukan viettämään taukoineenn normaalin työpäivän mittaisen rupeaman kuntopyöräilyn  merkeissä. ( kuntopyöräilyä jossa myös maisema vaihtuu :-) )

Kokonaismatkaa järven  kiertämiselle tulee kahdeksankymmenen kilometrin verran, jolloin kaikenkuntoisille sopivaa ajoaikaa tuli reipas nejä ja puoli tuntia. Nopeamminkin reitin  varmasti kiertää. mutta lauantain vauhdilla vastapäivään kierrettäessä  myös viimeisen 7 km puristuksen Messilän ylämäkineen jaksaa mainiosti ilman irvistelyä.

Reitti kulkee mahdollisimman paljon (aina kun se on mahdollista) pyöräteitä pitkin ja sielläkin missä ajetaan maantiellä liikenne on varsin vähäistä.

Kuntojaoston huolto kiersi autolla pyöräilijoiden tukena  ja varmistuksena. Ongelmia ei matkalla ollut ja suuret kiitokset huolto ansaitsee mukavasta järjestetystä  Kurhilan Vanha Kevar Grilli tauosta.

 

MUUTAMIA KUVIA KIERROKSELTÄ TÄÄLLÄ >>

teksti ja kuvat: sivuston ylläpito