Nyrkkeily

KILPANYRKKEILY HARJOITUKSET
(Mustankallion väestösuojan liikuntatila)

  Maanantai 16:00-18:00  
  Tiistai 18:00-20:00  
  Keskiviikko 16:00-18:00  
  Torstai 18:00-20:00  
  Perjantai 16:00-20:00  
  Sunnuntai 17:00-19:00  

 

Ajankohtaista kehässä ja kehän ulkopuolella !!

Kaleva kuntonyrkkeilyä

20.12.2017
Kuntonyrkkeilyä miehille ja naisille kolmesti viikossa.

Kilpanyrkkeilykurssi 10 -18 vuotiaille pojille

6.9.2017
Mustankallion väestösuojan liikuntatila Tunnelikatu 3 Alkaen tiistaina 12.09.2017 klo 17:00

Tunnelmia nuorten nyrkkeily maaottelusta

8.5.2016
Nyrkkeilyn A / B nuorten Suomi-Ruotsi maaottelussa parannettiin edellisen vuoden tappio tällä kertaa tasatulokseksi.

A- juniori turnaus Bulgariassa

19.4.2016
Aleksi Virtaselle sarjavoitto 5. - 8, huhtikuuta Sofiassa

Nyrkkeilyliiton uutisia

Nyrkkeilyliiton kesän ja alkusyksyn 2018 koulutustarjonta

Suomen Nyrkkeilyliitto järjestää kesän ja alkusyksyn 2018 aikana koulutuksia kokeneille ja uusille kilpanyrkkeilyvalmentajille, kuntonyrkkeilyohjaajille, ja junioriohjaajillle, sekä uusille tuomareille. Koulutuksia pidetään Oulussa, Espoossa, Raaseporissa, Porvoossa, Kokkolassa ja Tuusulassa.

GDPR-ohjeistus seuroille

EU:n uusi tietosuoja-asetus, jonka tavoitteena on lisätä henkilötietojen käsittelyn avoimutta ja läpinäkyvyyttä. Sillä halutaan vahvistaa rekisteröityjen oikeuksia valvoa henkilötietojensa käsittelyä. Elämme nyt toukokuussa 2018 loppuvaa siirtymäkautta. Asetusta aletaan soveltaa 25.5.2018 alkaen. Asetus on suoraan sovellettavaa lainsäädäntöä! Tietosuoja ohje seuroille / esimerkkiseloste käsittelytoimista:

Nyrkkeilyliiton puheenjohtajapäivät 9.6.2018 Solvallassa

Nyrkkeilyliiton jäsenseurojen puheenjohtajat kokoontuvat Solvallan Urheiluopistossa 9.6.2018. Ohjelmassa mm. Liiton vision 2024 työstöä, Suomisport, muita ajankohtaisia asioita sekä vapaata keskustelua. Kutsut ja ilmoittautumisohjeet ovat lähetetty sähköpostitse seurojen puheenjohtajille. Mikäli olet seurasi puheenjohtaja etkä ole saanut kutsua, ilmoita siitä liittoon.

Koulutusleiri nyrkkeilijöille ja valmentajille 1.-3.6.2018 Solvallan Urheiluopistolla

Kesäkuun 1.-3. päivinä pidetään nyrkkeilyn koulutusleiri Solvallan Urheiluopistolla. Nyrkkeilijöille ja valmentajille suunniteltu leiri sisältää sekä käytännönharjoitteita että luentoja. Koulutusleiri tarjoaa tietoa ja käytäntöä nyrkkeilyn voimaharjoittelusta, sykeseurannasta harjoittelun ja sen suunnittelun osana ja lajiharjoittelun jaksottamisesta.

Tuusulan koulutusviikonlopun ilmoittautuminen käynnissä

Kuten aiemmin on ilmoitettu niin Tuusulassa pidetään koulutusta kuntonyrkkeilyohjaajille ja junioriohjaajille 12.-13. toukokuuta. Kouluttajina toimivat Esa Hukkanen ja Sanna Laine.

LaKa nyrkkeilijät
Saliesittely Mustankallion väestösuoja
Video: Antti Latva-Kyyny
 

TUL-turnaus TUNNELMIA KUVINA >>
 

Suomen Nyrkkeilyliitto

Viime vuosina Lahden Kaleva on ollut
SM-kilpailuissa junioreisssa ja senioreissa ykkösseura maassamme. Tästä osoituksena ovat 32 miesten Suomen mestaruutta, sekä kymmenet junioritason mitalit.
Lahden Kaleva on myös menestyksellisesti järjestänyt maaotteluita, junioreiden ja senioreiden TUL:n mestruuskilpailut, junioreiden ja miesten SM-kilpailut, sekä kahdet pohjoismaiden mestaruuskilpailut.

Henkilökohtaislla tasolla viime aikojen kaudet, kansaiväliset turnaukset, SM-kilpailut, sekä kansalliset kilpailut ovat olleet yhteenlaskettuna kiitettäviä.

Lähtökohta hyvään toimintaan on sekoitus monesta tekijästä. Seuralla on iso joukko vapaaehtoistyövoimaa, hyvät olosuhteet, sekä uskollinen taloudellinen tukijajoukko. Toivottavasti tämä on jatkuva ilmiö, muutoin nyrkkeilyvaltikka lahden seudulta karkaa muualle.